respect

FAIL (the browser should render some flash content, not this).

DNLA analiza organizacijske učinkovitosti

Z DNLA Human Resources Expert Systems vam ponujamo analizo organizacijske in individualne učinkovitosti, s pomočjo katere boste lahko dosegali svoje cilje pri načrtovanju izbora sodelavcev, njihovem razvoju in spodbujanju.

Z DNLA orodji ugotavljamo potencial na različnih nivojih. Menedžerske kompetence merimo na 25-ih faktorjih, razdeljenih v 3 glavna področja (vodstvene lastnosti, sodelovanje in soglasje ter podjetniška mentaliteta). Z orodjem za merjenje prodajnih kompetenc preverjamo 6 ključnih faktorjev, razvitost socialnih kompetenc naših sodelavcev pa lahko preverjamo na 17-ih faktorjih.


Prednosti metodologije

DNLA ni orodje za oceno osebnosti ali psihološkega profila posameznika. DNLA odriva osebna stališča osebe v dani poslovni situaciji in jih primerja z stališči »izbranega profila«. Prikazuje prednosti posameznikovega stališča in določa razvojne smernice za njegovo učinkovitejše delovanje v prihodnosti. Bistveno je zavedanje posameznika, kje je njegova priložnost za izboljšanje, s čimer se lahko poveča motivacija za individualni razvoj.


Na voljo so naslednja DNLA orodja za merjenje: