respect

FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Vpeljava informacijskih rešitev

Implementacija
Overjeni projektni timi zagotavljajo hitro povračilo vaše investicije in profesionalno podporo projektom, ki so prilagojeni vašim potrebam, pri tem uporabljamo Active8 metodologijo implementacije. 200 profesionalnih podpornih timov je na razpolago v 14-ih državah, kar nam omogoča, da vaš projekt postane uspešen.

Izobraževanje
Nudimo vam podlago za izvedbo izobraževalnih programov: pokažemo, kako na najbolj optimalen način uporabljati naše rešitve in vam posredujemo znanja, da začnete novo pot. Omogočamo dostop do širokega spektra izobraževalnih programov iz več različnih področij in tako nadgrajujemo vaš razvoj.

Celostna storitev
Naš cilj je, da povečate potencial svojih zaposlenih, procesov in tehnologije – od privabljanja kandidatov pa vse do celotnega življenjskega cikla zaposlenega.

Sestavili smo obsežen portfolio različnih uslug svetovanja, ki našim strankam pomagajo, da se spopadejo s ključnimi strateškimi in operativnimi izzivi iskanja in upravljanja zaposlenih - od kandidatov, zaposlenih, HR uporabnikov in menedžerjev.

Podpora strankam
Na voljo smo vam po telefonu ali e-pošti. Lahko kontaktirate nas ali naše sodelavce preko skupnega portala, ki poleg podpore ponuja tudi bazo znanja, inovativno orodje in drugo prilagojeno vsebino.

Kot vodilni prodajalec ponujamo obvestila o motnjah in vam v skladu z ISO 27001 zagotavljamo varnost in varovanje podatkov.

Dobra praksa
Nismo le ponudnik tehnologije. Smo pospeševalec sprememb. Razumemo, da se vaš uspeh ni dovolj samo pravilna tehnična uporaba tehnologije, ampak sprejetje rešitve. Zato vam ponujamo svetovanje o dobri praksi tako dolgo, dokler ste naša stranka. Ne samo, da odgovorimo na vaše potrebe po razvoju sistema, prav tako bomo osvojili vaše razumevanje rešitve in ga primerjali z drugimi primerljivimi strankami.